CondenCide Evap Cleaner/Disinfectant (5L)

Artikelnr: 91.10174.05
CondenCide Evap Cleaner/Disinfectant (5L)
Artikelnr: 91.10174.05

Netto prijzen en Bestellen?

Log in om de netto prijzen te bekijken en dit product te bestellen. Nog geen account? Geen probleem, die kun je hier gelijk aanmaken:

of Registeren

Omschrijving

Alkalisch reinigings- en desinfectiemiddel voor verdampers. Bacteriën, schimmels en andere microben die op de spiralen van airconditioners groeien, produceren nare geuren, allergische reacties en kunnen ook ziekten verspreiden. CondenCide is een krachtige spiraalreiniger die niet alleen het ergste verdampervuil en -verontreinigingen zal verwijderen, maar ook een krachtig desinfectiemiddel bevat om vrijwel alle bacteriën binnen zestig seconden te doden. Het is de perfecte spiraalreiniger voor binnenunits: het bevat een krachtige formule voor grondig reinigen en desinfecteren, en de geconcentreerde formule geeft u waar voor uw geld. CondenCide reinigt en desinfecteert de aluminium spiralen en condensaatbakken in airconditioningsystemen grondig.

Dit product is uitsluitend voor industrieel en professioneel gebruik. De gebruiker van onze producten is zelf verantwoordelijk voor de naleving van alle wettelijke veiligheidsvoorschriften. Alle schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, valt ten laste van de gebruiker.

Specificaties

Artikelnummer 91.10174.05
Geschikt voor binnen Ja
Geschikt voor ontkalking Nee
Geschikt voor ontvetten Nee
Geschikt voor reinigen Ja
Geschikt voor schimmelverwijdering Ja
Geschikt voor hout Nee
Geschikt voor kurk Nee
Geschikt voor laminaat Nee
Geschikt voor PVC Nee
Fysieke vorm Vloeistof
Verpakking Jerrycan
Inhoud 5000ml
Wateroplosbaar Nee
Verplicht naspoelen met water Nee
Verwerking onder hoge druk Nee