Bevestigingsmateriaal

Bij Multi Import vindt u een ruim assortiment aan bevestigingsmatieraal. Wij leveren bevestigingsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit van de gerenommeerde merken zoals Fischer, Aspen Pumps en Inaba Denko. Bij ons kunt u terecht voor al uw bevestigingsmaterialen, of u nu op zoek bent naar schroeven, pluggen, bouten, moeren, kabelbinders, draadstang, montagerail of montagebeugels voor uw installatie. Wij zorgen ervoor dat u de benodigde materialen in huis heeft.

Bij Multi Import werken we alleen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze partners, zoals Fisher, Aspen, Sangi, Griplock en Inaba Denko, bieden producten die voldoen aan de hoogste normen.  Zo kunt u erop vertrouwen dat u de beste materialen in handen heeft voor uw airconditioning- of warmtepomp project.

Bij Multi Import staat ons team voor u klaar om u de beste kwaliteit en service te bieden. Onze experts helpen u graag met het vinden van de juiste bevestigingsmaterialen en geven advies op maat. Wij streven ernaar om uw ervaring met ons zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u met vertrouwen aan uw installatieproject kunt beginnen.

1-30 resultaten van 60

Page

1-30 resultaten van 60

Page

Bevestigingsmaterialen online bestellen

Kies voor Multi Import als uw betrouwbare partner voor al uw bevestigingsmaterialen. Ontdek ons uitgebreide assortiment, hoogwaardige producten en uitstekende service. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij uw project en u te voorzien van de materialen die u nodig heeft. Bezoek onze afhaalbalie of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Direct uw bevestigingsmaterialen nodig? Wij begrijpen dat tijd soms een cruciale factor is bij uw project. Daarom hebben we een handige afhaalbalie waar u direct uw bevestigingsmaterialen kunt verkrijgen. Onze afhaalbalie is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.30 uur, zodat u op het moment dat het u uitkomt de benodigde materialen kunt ophalen.