Bouten & moeren

Bij Multi Import bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige moeren en bouten van gerenommeerde merken, waaronder het Fischer-assortiment. Het Fischer-assortiment moeren en bouten omvat diverse varianten die voldoen aan verschillende bevestigingsbehoeften. Een van de populaire opties is de Fischer Hamerkopbout FHS CLIX. Deze bevestigingselementen zijn speciaal ontworpen om pijpbeugels veilig te verbinden met het Fischer montagerailsysteem FLS. Met de FHS CLIX-hamerkopbout kunt u rekenen op een stevige en betrouwbare bevestiging. Ze zijn verkrijgbaar in maten M8 en M10 en lengtes variërend van 30 mm tot 100 mm.

5 resultaten

5 resultaten

Verlengmoeren

Voor specifieke toepassingen biedt Fischer ook verlengmoeren, zoals de Fischer verlengmoer VM in de maten M8 en M10. Deze verlengmoeren zijn ideaal wanneer u extra lengte nodig heeft voor uw bevestigingen. Ze bieden stabiliteit en zorgen voor een veilige verbinding in uw projecten. Met de Fischer zeskantmoer MU, verkrijgbaar in M8 en M10, heeft u een betrouwbare en stevige bevestiging die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Bij Multi Import bieden we een ruime keuze aan bevestigingselementen, waaronder zeskantmoeren in verschillende maten, zoals M8 en M10. Of u nu op zoek bent naar een zeskantmoer voor uw specifieke toepassing of een verlengmoer nodig heeft voor extra lengte, bij Multi Import hebben we de juiste oplossing voor uw bevestigingsbehoeften.

 

Zeskantmoeren

Naast de hamerkopbout bieden we ook een scala aan zeskantmoeren die voldoen aan verschillende behoeften. De zeskantmoeren zijn verkrijgbaar in diverse maten, zoals M8 en M10, en bieden een solide en betrouwbare bevestiging voor uw projecten. Of u nu een zeskantmoer nodig heeft voor algemeen gebruik of voor een specifieke toepassing, bij Multi Import hebben we de juiste oplossing voor uw bevestigingsbehoeften. Zeskantmoeren zijn een essentieel onderdeel van veel bouw- en constructieprojecten. Bij Multi Import bieden we hoogwaardige zeskantmoeren van Fischer, een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze zeskantmoeren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder M8 en M10, en bieden een veilige en stevige bevestiging voor diverse toepassingen.

Bij Multi Import streven we ernaar om u niet alleen hoogwaardige bevestigingselementen te bieden, maar ook uitstekende service. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste zeskantmoeren voor uw specifieke projectvereisten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om u de juiste oplossing te bieden die aan uw verwachtingen voldoet. Ontdek ons uitgebreide assortiment zeskantmoeren online en vind de ideale bevestigingselementen voor uw professionele projecten. Bij Multi Import kunt u vertrouwen op hoogwaardige moeren en bouten die voldoen aan de strengste normen en eisen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor persoonlijk advies.