Draadstang

De Fischer Draadstang is een verbindingselement tussen het bevestigingspunt in een dragend element en het bevestigingselement in een afgehangen of staand element. Deze draadstangen dienen onder andere voor het stevig vastzetten van pijpen en ventilatiekanalen. Bij Multi Import Multi Import worden de draadstangen vervaardigd uit hoogwaardig staal van superieure kwaliteit, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. De gegalvaniseerde afwerking van de draadstang voegt een extra laag van kwaliteit en bescherming toe. De Fischer Draadstang is verkrijgbaar in verschillende varianten om te voldoen aan diverse bevestigingsbehoeften, waaronder de draadstang M8 en M10. De beschikbaarheid van zowel de draadstang M8 als M10 biedt flexibiliteit en veelzijdigheid in een breed scala aan toepassingen.

2 resultaten

2 resultaten

Ankerstang

Een ankerstang biedt een stevige en duurzame verankering in beton en andere materialen. De Fischer ankerstang, erkend voor zijn betrouwbaarheid, versterkt structuren en biedt een veilige basis voor diverse constructietoepassingen. Of het nu gaat om zware belastingen of algemene bevestiging, ankerstangen zoals de M10 en M8 voegen flexibiliteit en sterkte toe. Zowel de Fischer ankerstang M10 als de ankerstang M8 heeft een lengte van 1000mm. Beide ankerstangen worden per bundel van 25 stuks geleverd.

Draadeind m10

Zowel de Fisher draadstang met draadeind m8 als m10 zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal. De ankerstangen van Fischer staan garant voor een eenvoudige montage en de schroefdraad geometrie vergemakkelijkt het indraaien. Of u nu een M8 draadeind of een draadeind van M10 nodig hebt, bij Multi Import weet u zeker dat de bevestigingsmaterialen van hoge kwaliteit zijn. Doordat het draadeind gegalvaniseerd is, kan deze kwaliteit gewaarborgd worden. Bestel uw draadstang eenvoudig online bij Multi Import.