Montagebeugels

Voor een vlekkeloze installatie van bijvoorbeeld een airco, zijn hoogwaardige montagebeugels van essentieel belang. Montagebeugels zoals de Sangi montagebeugels bieden betrouwbare ondersteuning en zijn geschikt voor diverse leidingmaten. Daarnaast is deze beschikbaar in een kunststof en een stalen variant. De Griplock montagebeugels en Studclip montagebeugels zorgen voor stevige en veilige bevestiging aan wanden en plafonds. De innovatieve 3 Pijps montagebeugels introduceren een nieuw niveau van stabiliteit en veelzijdigheid voor uiteenlopende installaties. Deze montagebeugels bieden duurzame en efficiënte oplossingen, vanwege de weerbestendige, stevige materialen.

Met een montagebeugel kunt u uw airco effectief aan de muur bevestigen zonder in te leveren op het visuele aspect. Of u nu een standaard montage zoekt of een geavanceerdere optie zoals de Sangi montagebeugel, deze producten vereenvoudigen het installatieproces aanzienlijk. Kies voor betrouwbaarheid, stabiliteit en gebruiksgemak met hoogwaardige montagebeugels bij Multi Import.

16 resultaten

16 resultaten

Pipe clip

Om een airco stevig en veilig te bevestigen zijn Pipe Clips essentieel. De Griplock airco en Studclip airco bevestigingssystemen bieden betrouwbare ondersteuning en gemak bij het installeren van airco-units. Met Aspen Xtra kunststof montagebeugels blijft het binnenklimaat comfortabel, terwijl de leidingen netjes en veilig bevestigd zijn. Deze montagebeugels zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar voor een perfecte montage van de koelleiding aan een draadeind M8 en M10. Of u nu een Griplock airco montagebeugel gebruikt voor extra grip of een Studclip airco montagebeugel voor robuuste bevestiging, deze onderdelen zorgen voor een soepele installatie. Voeg daarbij de duurzame prestaties van Aspen Xtra kunststof en u heeft een compleet systeem voor efficiënte en probleemloze bevestiging.