Onderlegringen & grondplaten

Bij Multi Import begrijpen we het belang van hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor een solide en betrouwbare bevestiging. Ons assortiment omvat onderlegringen en grondplaten van het gerenommeerde merk Fischer. 

Fischer is wereldwijd bekend om zijn kwalitatieve bevestigingsoplossingen en levert onderlegringen van uitstekende kwaliteit die zorgen voor een stevige en duurzame verbinding. Of u nu op zoek bent naar een specifieke onderlegring of een set met verschillende maten, bij Multi Import hebben we de juiste oplossing voor uw bevestigingsproblemen.

6 resultaten

6 resultaten

Grondplaat

Een grondplaat vormt de basis voor een stabiele en veilige bevestiging. Bij Multi Import bieden we diverse grondplaten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of u nu een grondplaat nodig heeft voor het monteren van apparatuur, het bevestigen van constructies of andere doeleinden, wij hebben een ruime keuze aan hoogwaardige grondplaten. Onze grondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zoals M8 en M10. Hierdoor kunt u de juiste maat grondplaat kiezen die perfect aansluit op uw projectvereisten. Of het nu gaat om een enkele grondplaat of een grondplaat met een vaste moer, bij Multi Import kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Airco o-ringen

De Fischer onderlegring is een montage-element voor het fischer installatiesysteem. De onderlegring is een ring van gegalvaniseerd staal conform DIN EN 10139. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment onderlegringen en grondplaten online en vind de perfecte bevestigingsoplossingen voor uw projecten. Bij Multi Import staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardige bevestigingsmaterialen en uitstekende service. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.