Schroeven & pluggen

Bij Multi Import begrijpen we het belang van kwalitatieve schroeven en pluggen bij al uw bevestigingswerkzaamheden. Voor alle HVAC-professionals hebben wij een uitgebreid assortiment aan schroeven en pluggen om aan al uw behoeften te voldoen. Onze collectie omvat een breed scala aan hoogwaardige schroeven en pluggen, waaronder de bekende en veelgebruikte Fischer-pluggen en duopower-pluggen. Fischer is wereldwijd een gerenommeerd merk dat bekendstaat om zijn betrouwbare bevestigingsoplossingen. Met de duopower-pluggen van Fischer kunt u altijd rekenen op een stevige en veilige bevestiging, ongeacht het materiaal waarin u ze gebruikt. Of het nu gaat om hout, beton, gipsplaten of andere materialen, onze schroeven en pluggen bieden de perfecte oplossing.

10 resultaten

10 resultaten

Betonschroeven

Voor uw betonprojecten bieden wij een uitgebreide selectie betonschroeven die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Onze fischer betonschroeven zijn speciaal ontworpen om stevige en duurzame bevestigingen in beton mogelijk te maken. Met deze schroeven kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw constructie veilig en stabiel is.

 

Gipsplaatschroeven

Als u gipsplaten bevestigt, is het gebruik van de juiste schroeven en pluggen essentieel voor een solide resultaat. Onze gipsplaat schroeven en gipsplaat pluggen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met gipsplaten. Ze zorgen voor een stevige en veilige bevestiging zonder schade aan het materiaal. Of u nu een gipsschroef of een schroef voor gebruik in gipsplaat nodig heeft, bij Multi Import hebben we de juiste oplossing. Bij Multi Import streven we ernaar om u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service te bieden. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar schroeven, pluggen of een combinatie van beide, bij Multi Import hebben we de perfecte oplossing voor al uw bevestigingsbehoeften.

Bekijk ons uitgebreide assortiment online en ontdek de ideale schroeven en pluggen voor uw projecten. Bij Multi Import kunt u rekenen op hoogwaardige bevestigingsmaterialen die aan al uw verwachtingen voldoen.