Lasdoos / aansluitklem

Wanneer u elektra aan wilt leggen, heeft u een lasdoos nodig. Een lasdoos is namelijk essentieel in elektrische systemen. Bij Multi Import bieden wij diverse varianten om aan specifieke behoeften te voldoen. De opbouw lasdoos is ideaal voor eenvoudige installaties waarin de bedrading zichtbaar blijft. Een inbouw lasdoos daarentegen biedt een nettere uitstraling door de bedrading achter muren te verbergen en geeft u de mogelijkheid de lasdoos in het plafond te verwerken. Voor complexere bedrading is er de optie voor een lasdoos met klemmenstrook om meerdere draden veilig aan te sluiten. Voor meer gespecialiseerde toepassingen zijn er lasdozen met stopcontacten, waardoor toegang tot de stroom eenvoudig blijft.

Als ruimte een probleem is, is een kleine lasdoos, een smalle lasdoos of een universele lasdoos de geschikte oplossing. Een grote lasdoos biedt juist meer ruimte voor de bedrading. Lasdozen met wartels garanderen weer een veilige kabelinvoer en beschermen tegen vocht en stof. Of je nu bedrading aan het plafond wilt verbinden of verschillende draden wilt samenvoegen, er is altijd een geschikte lasdoos om de klus te klaren en een veilige elektrische omgeving te behouden.

2 resultaten

2 resultaten

Lasdoos buiten

Een lasdoos om buiten te gebruiken is speciaal ontworpen om elektrische verbindingen te beschermen tegen weersinvloeden. Een waterdichte lasdoos, zoals de IP65-geclassificeerde kabeldoos, biedt betrouwbare bescherming tegen vocht en stof en is daardoor ideaal voor buiten- en ondergrondse toepassingen. Of je nu een lasdoos onder de grond wilt of in openluchtomstandigheden, een centrale kabeldoos buiten komt altijd goed van pas. Zelfs in beperkte ruimtes biedt een mini lasdoos de nodige bescherming zonder in te leveren op functionaliteit. Kortom, waterdichte kabeldozen en de lasdoos voor buiten zijn essentieel voor duurzame en veilige elektrische verbindingen in buitenomgevingen.

Aansluitklem

Een aansluitklem wordt in een groepenkast gebruikt om draden van verschillende circuits veilig en overzichtelijk te verbinden. Ze spelen een essentiële rol bij het creëren van gestructureerde elektrische verbindingen in de groepenkast, wat zorgt voor een veilige stroomverdeling. Daarnaast kunnen aansluitklemmen worden gebruikt in combinatie met stroomrails, waardoor stroom efficiënt kan worden verdeeld over meerdere aansluitpunten. Hierdoor zijn aansluitklemmen onmisbaar bij het opzetten van betrouwbare en goed georganiseerde elektrische systemen in zowel woningen als commerciële gebouwen.