Persfittingen

Multi Import biedt een breed assortiment aan van diverse Conex Bänninger persfittingen. Denk aan diverse persfittingen, verloopsokken, pers T-stukken, pers sokken, pers bochten en koperen perskoppelingen. We zijn trots om een uitgebreid assortiment fittingen van de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden. De Conex Bänninger fittingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden oplossingen voor vele gespecialiseerde toepassingen. Naast een breed assortiment aan persfittingen hebben we ook een breed aanbod van soldeerfittingen.

1-30 resultaten van 64

Page

1-30 resultaten van 64

Page

Perskoppeling

Naast de persfittingen kunnen de koper perskoppelingen natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment hebben we diverse perskoppelingen, waaronder airco perskoppelingen en perskoppelingen voor koelleidingen. De airco perskoppelingen zijn eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende afdichting voor een efficiënte werking van uw airconditioning- en koelsysteem. Bovendien zijn onze fittingen bestand tegen corrosie en slijtage, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw installatie verhoogt. Wij zijn overtuigd van ons aanbod, kunt u toch niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. 

 

Koper persfittingen

Ons assortiment bevat naast diverse airco persfittingen en perskoppelingen voor koelleidingen ook andere soorten persfittingen zoals, verloopstukken 1/2, inschuifsokken, bochten van zowel 45 als 90 graden, MaxiPro 3/4" pers T-stuk en nog veel meer. De perskoppelingen en persfittingen zijn van koper. Bij koperen persfittingen en koper perskoppelingen wordt de opbouw van microbiële groei in een gassysteem namelijk voorkomen. Koper voorkomt namelijk de opbouw van microbiële groei in een gassysteem. Dit zorgt ervoor dat de gassen in het systeem zuiver blijven terwijl ze door het systeem reizen. Dit garandeert de kwaliteit na installatie. 

 

Maxipro persfittingen

Wij bieden een breed assortiment aan persfittingen, bijvoorbeeld de MaxiPro 3/8" pers bocht 90° uitw x inw, met een werkdruk van 48 Bar. De Conex Bänninger persfittingen zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor vele toepassingen. Of u nu een airco installatie aanlegt of een koelsysteem installeert, onze  perskoppelingen bieden een efficiënte en betrouwbare verbinding. Daarnaast bieden wij ook Maxipro Persbekken, dit zijn geavanceerde persmachines waarmee u snel en nauwkeurig persfittingen kunt installeren. Met onze persfittingen en persmachines bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare installatie.