Soldeerfittingen

Bent u op zoek naar hoogwaardige soldeerfittingen? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan diverse soldeerfittingen. Of u nu zoekt naar Sangi soldeerfittingen van koper, messing of roodkoper, wij hebben de perfecte oplossing voor uw project. De fittingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden betrouwbare en duurzame verbindingen voor airconditioning- en warmtepompsystemen. Ons assortiment bevat onder andere soldeerfittingen van koper, messing verloopstukken, roodkoperen soldeerfittingen 22mm, soldeersokken, T-stukken, verloopsokken en meer.

 

Artikelen 1-30 van 72

Page

Artikelen 1-30 van 72

Page

Koperen soldeerfittingen

Koperen soldeerfittingen zijn ideaal voor het gebruik bij airco’s vanwege hun uitstekende corrosiebestendigheid. Ze zorgen voor duurzame en lekvrije verbindingen, waardoor de efficiëntie en betrouwbaarheid van de airco worden gegarandeerd. Koperen fittingen zijn gemakkelijk te installeren en bieden een lange levensduur, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor airco-toepassingen.

Ons assortiment soldeerfittingen en koppelingen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, zodat wij altijd de nieuwste en meest innovatieve oplossingen kunnen aanbieden. Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment aan gereedschap, om ervoor te zorgen dat u uw installaties eenvoudig en efficiënt kunt uitvoeren

 

Soldeersok

Onze Sangi soldeerfittingen van koper zijn van topkwaliteit en bieden een duurzame en betrouwbare verbinding. Met ons ruime aanbod aan koperen soldeerfittingen zorgen we ervoor dat u altijd de juiste fitting vindt voor uw specifieke behoeften. Naast soldeerfittingen bieden wij ook andere producten aan, zoals de soldeersok. Soldeersokken zijn perfect voor het creëren van sterke en duurzame verbindingen. Daarnaast hebben we ook een breed scala aan T-stukken en verloopsokken. 

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige materialen en uitstekende service. Onze soldeerfittingen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor een veilige en efficiënte installatie. Voor de professionele  installateur hebben wij de soldeerfittingen die u nodig heeft om uw project succesvol af te ronden.

Bent u toch op zoek naar iets anders? Kijk dan eens bij onze Persfittingen