Koelleidingen

Sangi geïsoleerde koelleidingen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen. De leidingen zijn geschikt voor de hoge druk van R410A en R32 en bieden uitstekende isolatie-eigenschappen. De koperen koelleidingen zijn voorzien van versterkt polyethyleen isolatiemateriaal met een nominale dikte van 9 mm. Dit zorgt voor een uitstekende bescherming van de leidingen en minimaliseert de kans op beschadiging tijdens de installatie. Sangi koelleidingen zijn verkrijgbaar als single of duo uitvoering, met diameters variërend van 1/4" tot 3/4". Ze zijn uitermate flexibel en gemakkelijk te verwerken.

Sangi geïsoleerde koelleidingen zijn vlamdovend en rookvrij. Ze voldoen aan de Europese normen voor de witte isolatie EN 13501-1:2018 en zijn geclassificeerd als BL-s1,d0 volgens TÜV-rapport nr. SI501080 001 en voor de zwarte isolatie EN 13501-1:2018 en zijn geclassificeerd als BL-s1,d0 volgens TÜV-rapport nr. SI500164 001. De leidingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes en zijn ideaal voor gebruik in airconditioning- en koelsystemen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

30 resultaten

30 resultaten

Airco leidingen van Sangi

De airco leidingen van Sangi zijn gemaakt van hoogwaardig koper en hebben een zachte kwaliteit. Dit maakt ze uitermate flexibel en gemakkelijk te verwerken. De koelleidingen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen en zijn verkrijgbaar als single of duo uitvoering, met diameters variërend van 1/4" tot 3/4". Sangi levert de leidingen op rol van 20 of 25 meter, verpakt in een stevige doos.

De airco leidingen van Sangi zijn voorzien van versterkt polyethyleen isolatiemateriaal met een nominale dikte van 9 mm. Dit biedt uitstekende isolatie-eigenschappen en minimaliseert de kans op beschadiging tijdens de installatie. De leidingen zijn vlamdovend en rookvrij en voldoen aan de Europese normen EN 13501-1:2007+A1:2009. De leidingen zijn gemakkelijk te installeren en hebben een lengte aanduiding van elke meter voor installatiegemak.

 

Koelleidingen voor aircosystemen

Sangi airco leidingen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen zoals een airco of koelsysteem. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden betrouwbare en duurzame verbindingen voor airconditioning- en koelsystemen. De leidingen zijn gemakkelijk te installeren en hebben een uitstekende afdichting voor een efficiënte werking.

De airco leidingen van Sangi zijn gemaakt van hoogwaardig messing en zijn bestand tegen corrosie en slijtage, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de installatie verhoogt. Bovendien zijn ze ontworpen om lekkages te voorkomen en zijn ze getest op druksterkte om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de hoge drukken die gepaard gaan met airconditioning- en koelsystemen. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Sangi airco Leidingen voor een zorgeloze installatie.