Knelkoppelingen

Bij Multi-Import vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige knelkoppelingen die zorgen voor veilige en betrouwbare verbindingen in uw leidingsystemen. Onze knelkoppelingen bieden de perfecte oplossing voor al uw verbindingsbehoeften. 

Onze knelkoppelingen zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en prestaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen om aan de specifieke eisen van uw project te voldoen. Of u nu een Sangi 3/8" SAE knelkoppeling incl. steunhuls of een Sangi 1/4" SAE knelkoppeling incl. steunhuls, de SF-FZ-019 knelkoppeling, een knelkoppeling van 12mm of een knelkoppeling van 15mm, bij Multi-Import hebben we de juiste knelkoppelingen voor uw toepassing.

 

5 resultaten

5 resultaten

Knelfitting

Bij Multi-Import kunt u als professional vertrouwen op de kwaliteit en service die we bieden. Ontdek ons assortiment knelfittingen en maak veilige en betrouwbare verbindingen voor uw leidingsystemen.

Onze knelfittingen zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. We hebben een ruime selectie knelfittingen in verschillende maten om te voldoen aan de specifieke eisen van uw project. Of u nu een knelfitting van 12mm, een knelfitting van 15mm of een knelfitting van 22mm nodig heeft, bij Multi-Import hebben we de juiste knelfittingen voor uw toepassing.

 

Knelkoppeling airco leiding

Voor airconditioning- en warmtepompystemen biedt Multi-Import een breed assortiment aan kwalitatieve knelkoppelingen. Onze knelkoppelingen, perskoppelingen en SAE knelkoppelingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de klimaattechniek.

Wanneer u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare verbinding voor uw airco leidingen, is de knelkoppeling ideaal. Deze koppelingen bieden een stevige grip en een lekvrije verbinding, waardoor uw airco- of warmtepomp installatie probleemloos kan functioneren. Onze knelkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de veel voorkomende 3/8", 1/4" en 1/2" SAE knelkoppeling. Zo kunt u altijd de juiste maat vinden voor uw specifieke leidingen.

 

Knelkoppeling en knelfittingen online bestellen bij Multi-Import

Bij Multi-Import begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid bij het selecteren van de juiste koppelingen voor uw installaties. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan koppelingen die voldoen aan de hoogste normen. Of u nu knelkoppelingen, perskoppelingen of soldeerkoppelingen nodig heeft, wij hebben de producten die u zoekt.

Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u al onze koppelingen eenvoudig online bestellen. Onze gebruiksvriendelijke website biedt de mogelijkheid om snel de gewenste producten te vinden en te bestellen. Met een paar klikken plaatst u uw bestelling en zorgen wij ervoor dat deze tijdig bij u wordt afgeleverd.