Soldeerkoppelingen

Ontdek het uitgebreide assortiment soldeerkoppelingen van hoge kwaliteit bij Multi Import. Of u nu op zoek bent naar soldeerkoppelingen voor airconditioning, warmtepompen, airco-installaties of andere toepassingen, wij hebben de juiste oplossingen voor u. Onze soldeerkoppelingen zijn speciaal ontworpen om betrouwbare en duurzame verbindingen te bieden, zodat u kunt vertrouwen op een efficiënte werking van uw installatie.

24 resultaten

24 resultaten

Soldeerkoppeling airco

Voor airconditioning en warmtepomp toepassingen bieden wij speciale soldeerkoppelingen. Onze soldeerkoppelingen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van airco-installaties, waardoor ze zorgen voor een optimale prestatie. Met onze soldeerkoppelingen kunt u vertrouwen op een efficiënte werking en een betrouwbare verbinding voor uw systeem. Onze soldeerkoppelingen zijn perfect compatibel met koperen buizen en koppelstukken, waardoor u moeiteloos solide verbindingen kunt creëren voor uw installaties.

 

Verschillende maten soldeerkoppelingen

Bij Multi Import vindt u soldeerkoppelingen in verschillende maten, waaronder de soldeerkoppeling 7/8" x 7/8",    3/4" x 3/4", 5/8" x 5/8", 1/2" x 1/2", 3/8" x 3/8", 1/4" x 1/4" en vele andere veelgebruikte maten. Deze koppelingen zijn ideaal voor gebruik met koperen leidingen van 15 mm, waardoor ze perfect zijn voor diverse installaties, zoals airconditioning en warmtepompen. Onze soldeerkoppelingen zijn vakkundig ontworpen en vervaardigd om een perfecte pasvorm en een solide verbinding te garanderen. Of u nu koperen leidingen met verschillende diameters wilt verbinden of complexe leidingsystemen wilt opzetten, onze koperen soldeerkoppelingen bieden de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

 

Flexflair en koper koppelingen

De Flexflair FA solldeerkoppeling heeft een verlengd rvs drukstuk en biedt hierdoor optimaal installatiegemak en zekerheid. Of het nu gaat om een airco-installatie of een andere toepassing, met Flexflair soldeerkoppelingen bent u verzekerd van een veelzijdige en duurzame oplossing. Met onze hoogwaardige soldeerkoppelingen kunt u rekenen op duurzame en lekvrije verbindingen, waardoor uw installaties probleemloos en efficiënt kunnen functioneren.

 

Soldeerkoppelingen online bestellen

Bij Multi-Import kunt u eenvoudig en snel uw soldeerkoppelingen online bestellen. Ontdek ons ruime assortiment soldeerkoppelingen, waaronder de soldeerkoppeling 15mm, airco soldeerkoppelingen, flare soldeerkoppelingen en meer. Middels onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk de gewenste producten selecteren en de juiste maten kiezen. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Bestel vandaag nog uw soldeerkoppelingen en profiteer van snelle levering en hoogwaardige producten voor al uw installatie behoeften.