Montagesystemen buitenunits

Bij Multi Import hebben we een uitgebreid assortiment montagesystemen voor buitenunits, waardoor wij altijd een passende oplossing voor uw installatie kunnen bieden. Zo hebben we verschillende montagesystemen voor de bevestiging van buitenunits in ons assortiment, zoals opstellingsbalken en Big Foot frames. Multi Import biedt een ruime keuze aan hoogwaardige bevestigingsmaterialen om de montagesystemen van bijvoorbeeld een airco te bevestigen. Of u nu op zoek bent naar een kunststof montagesysteem voor een buitenunit of een aluminium montagesysteem voor een buitenunit. U kunt er altijd op vertrouwen dat u de beste materialen voor uw airconditioning- of warmtepomp project in handen heeft.

1-30 resultaten van 56

Page

1-30 resultaten van 56

Page

Dakconsoles

Dakconsoles spelen een cruciale rol bij de installatie van de buitenunit voor een airco. Deze stevige metalen beugels worden op daken gemonteerd om de buitenunit veilig te ondersteunen. Dakconsoles zijn ontworpen om stabiliteit te bieden, zelfs onder extreme weersomstandigheden. Ook zorgen ze ervoor dat de airco-unit efficiënt kan functioneren en voorkomen dakconsoles trillingen en geluidsoverlast. Het kiezen van de juiste dakconsoles is van groot belang, omdat ze de duurzaamheid en prestaties van de airco beïnvloeden. Zo hebben wij de Rodigas MT-600 dakconsole, een stalen dakconsole voor bevestiging van het buitendeel op het pannendak met een draagvermogen tot wel 140 kg. Bij het installeren van een buitenunit voor een airco is het raadzaam om professioneel advies in te winnen om ervoor te zorgen dat de dakconsoles perfect zijn afgestemd op de specifieke eisen van het systeem. Neem daarom contact op met onze klantenservice voor eventuele vragen.

Wandconsoles

Wandconsoles zijn essentiële bevestigingssystemen in zowel binnen- als buitenomgevingen. Een wandconsole wordt vaak gebruikt voor het dragen van de buitenunit van een airco. Ze worden stevig aan de muur bevestigd en zorgen ervoor dat de airco-unit veilig en stabiel wordt gehouden. Deze consoles zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals gegalvaniseerd staal om corrosie en slijtage te weerstaan, zelfs in verschillende weersomstandigheden. Hierbij zijn ook houten wandconsoles een populaire keuze vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. De keuze van de juiste wandconsoles buitenunit airco is van groot belang om de levensduur en prestaties van het airconditioningsysteem te waarborgen. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het gewicht van de buitenunit en de montagelocatie.

Voor de bevestiging van de airco buitenunit aan de wand hebben wij wandconsoles van gerenommeerde merken zoals Rodigas, Sangi INOX en 2 Emme Clima. De wandconsoles zijn leverbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. De wandconsoles hebben een draagvermogen dat varieert van 100 kg tot wel 200 kg per buitenunit. Daarmee is er altijd een passende wandconsole te vinden voor uw installatie.