Big Foot frames

Bij Multi Import kunt u terecht voor diverse montagesystemen van Big Foot Systems©. Deze frames zijn innovatieve en robuuste ondersteuningsframes voor allerlei soorten apparatuur en installaties die op platte daken worden geplaatst. De Multi-frames en het Multi-frame XL kunnen in alle richtingen worden uitgebreid met behulp van de verlengkits. Hierdoor kunnen de Multi-frames en Multi-frames XL flexibel worden gecombineerd om de afmetingen en vorm van het frame aan te passen aan de installatie.

4 resultaten

4 resultaten

Big Foot frames airco

Met het nieuwe Big Foot Multi Frame systeem kan met relatief weinig componenten het juiste opstelframe voor buitenunits worden samengesteld. Alle componenten zijn handig in één doos
verpakt en de montage is zeer eenvoudig. Bovendien is het Big Foot frame voor de airco simpel uit te breiden met de extension kit. De Big Foot frames zijn gemakkelijk te monteren, hebben verstelbare poten en zijn vanaf elke zijde uitschuifbaar. De bijbehorende klemmensets zijn standaard meegeleverd.

Op zoek naar een ander opstelprofiel voor de plaatsing van uw buitendelen? Kijk ook eens bij onze Fix-it-Foot kits of andere montagesystemen voor uw airco- of warmtepomp buitenunit.