Schoonmaakmiddel

Multi Import heeft diverse schoonmaakmiddelen in het assortiment die specifiek zijn ontwikkeld om vuil, stof, vet en andere verontreinigingen van de interne onderdelen van een airco unit te verwijderen. Een airco schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit wordt verbeterd en dat de efficiëntie van het systeem behouden blijft. De schoonmaakmiddelen bij Multi Import hebben verschillende toepassingen.

Een schoonmaakmiddel met filmcoating is ontworpen om een beschermende laag op de interne onderdelen van een airconditioningsysteem aan te brengen. Deze coating voorkomt dat vuil en stof zich hechten, waardoor het systeem langer schoon blijft en beter presteert. Het beschermt ook tegen corrosie en verlengt zo de levensduur van het systeem. Een schoonmaakmiddel voor de verdamper van een airconditioning- of warmtepompsysteem is specifiek ontwikkeld om vuil en vet dat zich kan ophopen op de verdamper te verwijderen. Door regelmatig gebruik van dit middel blijft de warmteoverdracht optimaal, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en het comfortniveau wordt verbeterd.

22 resultaten

22 resultaten

Allesreiniger

Een allesreiniger maakt gebruik van een alkalische formule die specifiek is samengesteld om hardnekkig vuil, vet, bacteriën en andere verontreinigingen te verwijderen die zich ophopen in airconditioning- en warmtepompinstallaties. De krachtige alkalische reiniging zorgt ervoor dat de systemen effectief worden gereinigd, zonder schade aan te brengen aan de gevoelige onderdelen. De airco reiniger maakt de systemen van binnenuit schoon. Tevens verlengt de allesreiniger de levensduur van de airco en verbetert de airco cleaner de efficiëntie van de systemen van binnenuit. Door het schoonmaken van ventilatorbladen, filters en condensorspoelen, gaan deze onderdelen beter functioneren. Om de schoonmaak te vergemakkelijken bieden we bij Multi Import ook allesreiniger in een handige spuitfles.

Airco desinfectie

Eén van de belangrijkste aspecten bij het onderhoud van een airconditioningssysteem is de desinfectie van de airco. Door de constante circulatie van lucht kunnen er bacteriën, schimmels en andere micro-organismen in de leidingen vormen. Dit kan resulteren in onaangename geuren uit de airco of allergische reacties en gezondheidsproblemen bij de gebruikers van het systeem. Om de aircoleiding effectief te desinfecteren, kunt u gebruik maken van een reiniger desinfectiemiddel dat ontwikkeld is voor airconditioning systemen. Deze airco desinfectie doodt bacteriën en schimmels en voorkomt zo verdere verspreiding in de leidingen.

Schimmel in uw airco

Er zijn verschillende factoren die kunnen bijdragen aan de groei van schimmel in uw airco. Ten eerste is vocht een belangrijke factor. Airco's creëren een koele omgeving door vocht uit de lucht te halen. Als dit vocht niet goed wordt afgevoerd, kan het ophopen in uw airco en ideale omstandigheden bieden voor schimmelgroei. Een andere veelvoorkomende oorzaak van schimmel in uw airco is slechte ventilatie. Als de luchtstroom binnen het systeem belemmerd wordt door vuil of verstoppingen, kan dit vochtige plekken creëren waar schimmels gedijen. Het hebben van schimmel in een airconditioner kan leiden tot verschillende problemen. Een daarvan is de vieze geur die vaak gepaard gaat met schimmelgroei. Bovendien kunnen schimmelsporen allergische reacties veroorzaken bij mensen die hier gevoelig voor zijn. Tot slot kan schimmelvorming ook de prestaties van het airconditioningsysteem zelf beïnvloeden. Schimmel kan zich ophopen op de spoelen en filters van de airco, waardoor ze minder efficiënt worden in het afkoelen en ontvochtigen van de lucht. U kunt de schimmel eenvoudig van uw airco verwijderen met de juiste producten, hiervoor bieden we verschillende oplossingen.

Chemische geur uit uw airco

Heeft u last van een chemische geur uit uw airco? Ook daar hebben we bij Multi Import de juiste oplossing voor. We bieden producten die nare geurtjes uit uw airco kunnen verhelpen. Belangrijk is wel dat u op zoek gaat naar de oorzaak van de muffe geur uit uw airco om verdere problemen te voorkomen. U wilt namelijk niet dat de vieze geur uit uw airco door uw huis of bedrijf verspreidt. Schimmel kan een grote oorzaak zijn van de nare geur uit uw airco. Is dit de oorzaak? Werp dan een blik op onze schoonmaakmiddelen om de schimmel te verwijderen. Weet u niet zeker welke schoonmaakmiddelen u nodig heeft? Neem contact op met onze klantenservice!