Duo hydraulisch/elektrisch

De duo uitvoering van de Space Saver biedt zowel elektrische als CV-warmte. Dit betekent dat zelfs wanneer het CV-systeem is uitgeschakeld, er dankzij het elektrische verwarmingselement nog steeds warmte beschikbaar is. Zodra het CV-water weer een temperatuur van 40°C bereikt, schakelt de Space Saver automatisch over naar CV-warmte. Dit zorgt voor een constante en betrouwbare verwarming, ongeacht de status van het CV-systeem.

Bij aanschaf van de Space Saver Duo wordt standaard een aantal accessoires meegeleverd om ervoor te zorgen dat het systeem direct klaar is voor installatie. Dit omvat onder andere een vaste geborsteld stalen grille, 80cm flexibele aansluitslangen voor 15mm leiding, een LOT20 draadloze ruimtethermostaat en 2 meter aansluitsnoer met stekker. De ventilatormotor is standaard uitgevoerd met twee snelheden en heeft een aansluitspanning van 230V. Dit zorgt voor een efficiënte luchtverplaatsing en maakt het mogelijk om de warmte gelijkmatig over de ruimte te verdelen. 

1 resultaat

1 resultaat

De voordelen van plintverwarming duo

Naast zijn technische specificaties biedt de Space Saver Duo ook esthetische voordelen. Het compacte ontwerp past perfect in plintruimtes, waardoor er geen extra ruimte nodig is voor radiatoren of andere verwarmingssystemen. Dit resulteert in meer bruikbare vloerruimte, wat vooral waardevol is in kleinere ruimtes zoals badkamers of keukens.

Kortom, de Smith's Space Saver Duo is een geavanceerde plintverwarming die elektrische en hydraulische functionaliteit combineert. Met zijn slimme ontwerp, gebruiksgemak en energiezuinige werking is de plintverwarming duo ideaal als efficiënte verwarmingsoplossing.