Elektrisch

De elektrische plintverwarming van Smith’s Space Saver is een geavanceerd verwarmingssysteem, speciaal ontworpen om naadloos in de plinten van diverse ruimtes te worden geïnstalleerd. Deze elektrische plintverwarming combineert innovatieve technologie met een discreet ontwerp. De dunne, platte panelen vormen een subtiele toevoeging en bieden efficiënte warmteafgifte.

De elektrische plintradiator van Smith’s Space Saver is uitgerust met een krachtig elektrisch verwarmingselement en wordt standaard geleverd met een vast geborsteld stalen grille, een LOT20 draadloze ruimtethermostaat en een 2 meter aansluitsnoer voorzien van stekker.

De ventilatormotor is standaard voorzien van twee snelheden en werkt op een aansluitspanning van 230V, waardoor het systeem zowel krachtig als efficiënt is. Deze elektrische verwarming biedt niet alleen optimale warmte, maar ook het gemak van een elektrische plintverwarming met afstandsbediening. Geniet van comfortabele warmte in elke ruimte, dankzij de geavanceerde functionaliteiten en het naadloze ontwerp van de beste elektrische verwarming op de markt.

2 resultaten

2 resultaten

De voordelen van elektrische verwarming

Elektrische verwarming van Smith’s Space Saver is een innovatieve en efficiënte verwarmingsoplossing. Door de energiezuinigheid, het ruimtebesparend design en de flexibele toepassingen biedt elektrisch verwarmen optimaal comfort en gebruiksgemak. Doordat elektrische plintverwarming in de plinten wordt geïnstalleerd, neemt het geen extra ruimte in beslag. Dit is vooral handig in kleine kamers waar elke centimeter telt. De Smith’s Space Saver kan eenvoudig worden geïnstalleerd en elektrisch verwarmen zonder ingrijpende verbouwingen. 

Elektrische verwarming kan eenvoudig worden bediend via een thermostaat. Hierdoor kan de temperatuur in elke kamer individueel worden geregeld, wat zorgt voor optimaal comfort en energiebesparing. De elektrische plintverwarming kan worden gebruikt als aanvullende verwarming naast een centraal verwarmingssysteem. Het biedt extra warmte op koude dagen en kan eenvoudig worden bediend via een thermostaat. 

Zuinige elektrische verwarming

De Space Saver elektrische plintverwarming biedt niet alleen snel en efficiënt verwarmen, maar staat ook bekend om zijn zuinige elektrische verwarming. Door de warmte direct vanuit de plinten af te geven, minimaliseert het energieverlies, in tegenstelling tot traditionele radiatoren. Ideaal voor diverse ruimtes, zoals de keuken of woonkamer, biedt deze elektrische plintverwarming een flexibele oplossing voor individuele verwarming en regeling.

Specifiek in de keuken is de elektrische verwarming in de plint een handige toevoeging. Het aanbieden van warmte op een efficiënte manier zonder extra ruimte in beslag te nemen. De Space Saver elektrische plintverwarming voorziet in een energiezuinige en aanpasbare oplossing voor het verwarmen van verschillende ruimtes, zoals de keuken of de woonkamer. Kortom, met zijn zuinige elektrische verwarmingstechnologie en toepasbaarheid in diverse ruimtes, biedt de Space Saver optimaal comfort en gebruiksgemak.