S-Magic-C

Omschrijving

Universele allesreiniger in spuitfles (900ml)

Revolutionaire reiniger, ontvetter op waterbasis. Het product Magic leent zich bij uitstek voor de reiniging van allerlei vervuilde oppervlakten. Het is uitermate geschikt voor gebruik in alle takken van de industrie. Door de unieke samenstelling van Magic ontstaat er geen corrosie na de reiniging van koolstofstalen werkstukken. Door het ontbreken van vluchtige stoffen en dus emissie is afzuiging niet noodzakelijk waardoor het product zeer prettig in gebruik en gemakkelijk toepasbaar is. Magic is niet toxisch, niet brandbaar en bevat biologisch afbreekbare componenten.

Verwerking:

Op het te reinigen object aanbrengen middels kwast, onderdompeling of verneveling. Enige tijd laten inwerken en vervolgens met schoonwater afspuiten of naspoelen, met perslucht droogblazen of aan de lucht laten drogen. Magic Clean is reeds verdund.

Dit product is uitsluitend voor industrieel en professioneel gebruik. De gebruiker van onze producten is zelf verantwoordelijk voor de naleving van alle wettelijke veiligheidsvoorschriften. Alle schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, valt ten laste van de gebruiker.

Specificaties

  • Artikelnummer 79.00060.08
  • Eenheid Stuks