Onder de handelsnaam Sangi worden door verschillende fabrieken in Azië een aantal bijzonder hoogwaardige kwaliteitsprodukten voor de Europese markt geproduceerd.

Voor deze producten is Multi Import de importeur voor Europa.

Sangi Flare soldeerkoppelingen bestaan uit een koperen soldeeraansluiting en een roestvrij stalen flare koppeling. De afdichting wordt verzorgd door een zacht koperen trompetring, welke perfect past in de gefreesde uitsparing in de roestvrij stalen koppeling. Hierdoor is montage bijzonder snel en eenvoudig, terwijl de afdichting altijd lekvrij tot stand komt.

Sangi koelleiding op rol, geïsoleerd met 10 mm vlamdovende polyethyleen isolatie. Het polyethyleenschuim is via een chemisch proces gefabriceerd, waardoor elementen konden worden toegevoegd om de vereiste brandweerstand te verkrijgen. De isolatie heeft een gesloten, dampdichte celstructuur en is voorzien van een witte polyethyleen film, die zorgt voor een sterke bescherming, zodat het materiaal bij installatie niet beschadigt.

De vlamdovendheid en rookontwikkeling is getest overeenkomstig de nieuwste Europese normen EN 13501-1:2007+A1:2009, en is geclassificeerd als BL-s1,d0 volgens SGS rapport nr. SDHG1603003929FB

Deze leidingen kunnen dan ook overal worden toegepast, zoals in overheidsgebouwen, openbare gelegenheden, aan boord van schepen, etc.

Voor installatiegemak is elke meter voorzien van een lengteaanduiding in meters.

De koperen leidingen zijn uitermate buigzaam door toepassing van hoogwaardig koper in een zachte kwaliteit en zijn derhalve gemakkelijk te verwerken. De leidingen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing met de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen en zijn dan ook bestand tegen de hogere drukken van R410A en R32.

Tenslotte zijn de leidingen leverbaar als Single (enkele leidingen op rol van 25 meter) en als Pair ( dubbele leidingen op rol van 20 meter).