Aquarea

De Aquarea warmtepomp is een energiezuinig systeem voor verwarming, koeling en de productie van warm tapwater. De Panasonic Aquarea is gebaseerd op lucht-water warmtepomptechnologie en is daarmee zowel zeer efficiënt als milieuvriendelijk. De Aquarea warmtepompen voldoen aan de strengste energie- en efficiëntie criteria van het Europese energieclassificatiesysteem. Het is een baanbrekend energiezuinig systeem voor verwarming, koeling en de productie van warm tapwater. Dankzij de brede range units die binnen de Aquarea serie beschikbaar zijn, is er altijd een passende oplossing beschikbaar. Het vermogen van Panasonic Aquarea warmtepompen kan variëren van 3kw tot 9kw. De Aquarea lucht-water warmtepompen leveren uitstekende prestaties en ondersteunen onze visie voor een CO2-vrije samenleving. 

1-30 resultaten van 73

Page

1-30 resultaten van 73

Page

De Panasonic Aquarea

De nieuwe Panasonic Aquarea K & L-serie tillen warmtepompen naar een nieuw niveau van comfort en efficiëntie, door middel van een indrukwekkend ontwerp en geavanceerde functies. De K-serie is een uitstekende oplossing voor nieuwbouw en de L-serie is dan weer de perfecte oplossing voor renovaties, waar een hoge water-uittredetemperatuur vereist is. Deze nieuwe series zorgen voor een revolutie op het gebied van design, efficiëntie, connectiviteit en duurzaamheid.

Met lagere geluidsniveaus en meer comfort en efficiëntie biedt de nieuwe generatie Aquarea warmtepompen uitgebreide technologische vooruitgang, terwijl de sterke punten van de Panasonic Aquarea reeks behouden blijven.

De nieuwe serie geeft een uitstekende SCOP tot 5,12 weer, wat zorgt voor een optimale efficiëntie. Zelfs bij lage temperaturen zijn de Aquarea warmtepompen betrouwbaar. De nieuwe Aquarea K- en L-generaties profiteren van een lager geluidsniveau, tot 8 dB(A) minder dan de vorige modellen. Dit voordeel maakt de installatie nóg flexibeler, omdat er nu meer plaatsingsmogelijkheden zijn