Accessoires

Aquarea is een geavanceerd verwarmingssysteem dat uitblinkt in het bieden van zowel efficiënte als uiterst comfortabele temperatuurregeling. Het systeem wordt ondersteund door een reeks aanvullende accessoires die niet alleen de functionaliteit vergroten, maar ook de veelzijdigheid en prestaties van Aquarea naar een hoger niveau tillen.

De beschikbare accessoires zijn essentiële componenten zoals geavanceerde thermostaten, intelligente regelsystemen, innovatieve sensoren die bijdragen aan een nog preciezere temperatuurregeling en energie-efficiëntie en de CZ-NS4P PCB printplaat, die garant staat voor nauwkeurige metingen en optimale werking van het systeem. Deze accessoires vormen samen met het basissysteem een uitgebreide en aanpasbare oplossing voor verwarmingsbehoeften in diverse omgevingen en situaties.

19 resultaten

19 resultaten

Buitentemperatuur sensor en andere sensoren

Er zijn verschillende sensoren beschikbaar om de functionaliteit van de Aquarea verder uit te breiden, zoals o.a.:

  • De buitentemperatuursensor meet voortdurend de temperatuur buiten uw huis en past dienovereenkomstig de verwarming aan. Dit helpt om een constante en aangename temperatuur te handhaven, ongeacht de weersomstandigheden.
  • De buitensensor stelt het systeem in staat om externe factoren, zoals wind en regen, in overweging te nemen bij het bepalen van de juiste verwarming instellingen. Dit zorgt voor nog meer energie-efficiëntie en comfort.
  • De ruimtesensor meet de temperatuur in verschillende kamers van uw huis en past de verwarming dienovereenkomstig aan. Hierdoor kunt u verschillende zones creëren met verschillende temperaturen, afhankelijk van uw behoeften. Dit kan vooral handig zijn als u bepaalde kamers minder vaak gebruikt of als er specifieke temperaturen nodig zijn voor bepaalde ruimtes.
  • De Aquarea PAW-TS1 tanksensor bewaakt constant het waterniveau in uw Aquarea-systeem en waarschuwt u tijdig bij eventuele lekkages of problemen. Dit helpt schade door waterlekkage te voorkomen en zorgt ervoor dat uw systeem efficiënt blijft werken.

De verschillende sensoren voor de warmtepomp zijn essentieel voor een efficiënte werking van het Aquarea systeem. Door gebruik te maken van deze accessoires kunt u maximaal comfort bereiken met minimale inspanning. Andere sensoren zijn de slimme watersensor en de zonnesensor. Voor meer informatie over deze sensoren, neem contact met ons op.

Een PCB printplaat voor de warmtepomp

Naast het Aquarea-systeem zelf en de verschillende sensoren, is de CZ-NS4P PCB printplaat een cruciale accessoire die een integraal onderdeel vormt van het geheel. Deze geavanceerde PCB printplaat maakt gebruik van technologieën om uiterst nauwkeurige metingen uit te voeren, waardoor het Aquarea-verwarmingssysteem op zijn best kan presteren. Door zijn geavanceerde functionaliteiten en precisie draagt deze printplaat significant bij aan de algehele efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid van het verwarmingssysteem. De CZ-NS4P PCB printplaat wordt beschouwd als een onmisbaar component voor het handhaven van optimale prestaties en het waarborgen van een optimaal functionerend Aquarea-verwarmingssysteem.