All-in-One

De Panasonic Aquarea All-in-One is een innovatieve lucht-water warmtepomp met een nieuwe standaard voor comfort en efficiëntie. De Panasonic Aquarea All-in-One biedt niet alleen comfort en efficiëntie, maar zorgt ook voor milieuvriendelijke, stille verwarming en koeling. Met R32 als natuurlijke koudemiddel is de impact op het milieu nóg lager. Daarbij is de COP-waarde uitstekend, wat resulteert in een hoog rendement en maximale besparing. Tevens is het geluidsniveau van de Panasonic All-in-One met 8dB(A) verlaagd. Een uitstekende keuze dus!

7 resultaten

7 resultaten

De Panasonic Aquarea All-in-One

Door de U-Vacua™-vacuümisolatiepanelen met toonaangevende isolerende prestaties zijn grote energiebesparingen mogelijk. U-Vacua™-vacuümisolatiepanelen bestaan uit een unieke kern van glasvezel welke omhuld is met een beschermlaag en een folie bestaande uit verschillende lagen van onder andere nylon en aluminium. De interne druk wordt hierdoor verlaagd tot een vacuüm van 1-20 Pa, zodat de thermische geleiding wordt geminimaliseerd.

De nieuwe K-generatie van de Panasonic Aquarea All-in-One warmtepompen is uitermate geschikt voor nieuwbouw en goed geïsoleerde bestaande bouw. Het verbeterde en stijlvolle design past in elke omgeving. Bekijk het volledige assortiment van de Aquarea All-in-One serie bij Multi Import en kies bijvoorbeeld voor de ADC07K3E5 Aquarea high performance All-in-One 7 kW.