Bi-Bloc

De Aquarea High Performance Bi Bloc warmtepomp is een geavanceerd en uiterst efficiënt systeem dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van nieuwe installaties en energiezuinige woningen. Met een energieklasse A++ levert dit systeem indrukwekkende prestaties, terwijl het milieuvriendelijk is en aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maakt. Het Bi Bloc systeem is voorzien van een gescheiden binnen- en buitenunit, waardoor de warmtepomp perfect kan worden geïntegreerd in zowel verwarmings- als warmwaterinstallaties. Zelfs bij temperaturen tot -20°C blijft de Aquarea Bi Bloc warmtepomp betrouwbaar werken, wat betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. 

Wat dit systeem nog aantrekkelijker maakt, is de gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige installatie. De Bi Bloc warmtepomp is gemakkelijk te plaatsen, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van deze hoogwaardige warmtepomp. 

7 resultaten

7 resultaten

Panasonic Bi- Bloc

De Panasonic Aquarea Bi-Bloc warmtepomp is een indrukwekkend systeem dat zelfs onder extreme weersomstandigheden effectief en efficiënt verwarmt. Of het nu vriest of tropisch warm is, de Panasonic Bi Bloc levert altijd betrouwbare prestaties. Dit systeem is ideaal voor nieuwe installaties en duurzame woningen, waar het niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat zorgt, maar ook aanzienlijke energiebesparingen oplevert.

Wat de Aquarea High Performance echt opvallend maakt, is de uitstekende efficiëntie die resulteert in geminimaliseerde CO2-emissies en een klein ruimtegebruik. Met dit geavanceerde warmtepompsysteem kunt u dus niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een schonere planeet. Kortom, de Panasonic Aquarea Bi-Bloc is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en efficiënte verwarmingsoplossing.

Aquarea Service Cloud

De Aquarea Service Cloud is een geavanceerde dienst die u als installateur in staat stelt de Aquarea op afstand te beheren. Dit resulteert in verhoogde efficiëntie en verbeterd resourcebeheer, wat leidt tot besparingen op operationele kosten en een grotere tevredenheid bij de gebruikers. Deze service biedt installateurs de mogelijkheid om op een efficiënte manier de prestaties van het systeem te optimaliseren, problemen op te lossen en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.