Mono-bloc

De Aquarea Mono Bloc serie staat voor een duurzaam en efficiënt systeem op basis van lucht-water warmtepomptechnologie. De Mono Bloc warmtepompen onttrekken energie uit de buitenlucht en zetten deze vervolgens om in warmte. Kenmerkend hieraan is dat alle onderdelen in de buitenunit zijn geïntegreerd. De Aquarea Mono Bloc is geschikt voor nieuwe installaties en duurzame woningen.

De Panasonic Mono Bloc verwarmt effectief en efficiënt, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Panasonic Aquarea Mono Bloc is geschikt voor nieuwe installaties en duurzame woningen. Het zorgt daarbij voor uitstekende efficiëntie en energiebesparingen met geminimaliseerde CO2-emissies en minimaal ruimtegebruik. De installatie vereist geen koudemiddelleiding en is alleen verbonden met de verwarming en/of warm water.

3 resultaten

3 resultaten

Panasonic Mono Bloc

De Panasonic Mono Bloc warmtepomp biedt talloze voordelen die uw comfort en energie-efficiëntie maximaliseren. Het maakt gebruik van het zeer efficiënte R32 koudemiddel en heeft een indrukwekkende energieklasse A+++ (bij gemiddelde klimaatomstandigheden met water van 35°C). Dankzij de hydraulische module met een maximale aanvoertemperatuur van 60°C kunt u genieten van krachtige verwarmingsprestaties.

Zelfs bij lage buitentemperaturen blijft dit systeem betrouwbaar verwarmen en koelen, met speciale software die is ontworpen voor duurzame woningen en een minimale aanvoertemperatuur van 20°C. De Panasonic Mono Bloc warmtepomp werkt zelfs bij extreme omstandigheden, met temperaturen tot -20°C, terwijl het ook kan koelen tot temperaturen van 10°C.

De CZ-TAW1 maakt beheer en service via de cloud mogelijk, terwijl het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel de controle vereenvoudigt. Bovendien kan de Panasonic Mono Bloc produceren via een externe boiler en biedt het eenvoudige installatie en onderhoud met ingebouwde magnetische waterfilter, flowmeter en automatisch ontluchtingsventiel. Een Panasonic Aquarea Mono Bloc is de ultieme keuze voor zowel efficiëntie als comfort!