T-CAP

De Panasonic Aquarea T-CAP warmtepomp is ideaal voor renovatie- en nieuwbouwprojecten waar een grote vraag is naar vermogen. De warmtepomp behoudt ook bij zeer koude buitentemperaturen zijn verwarmingscapaciteit.

De Aquarea T-CAP reeks kan oude installaties vervangen en in nieuwbouwprojecten worden gecombineerd met vloerverwarming, radiatoren en zelfs ventilatorconvectoren. De T-CAP reeks is hiermee de ideale vervanging van oude gas- of olieboilers. Alle Aquarea warmtepompen kunnen worden verbonden met een thermische zonnesysteem of een fotovoltaïsch systeem om de efficiëntie verder te vergroten en de impact op het ecosysteem te minimaliseren.

9 resultaten

9 resultaten

De T-CAP All-in-One warmtepomp

De Aquarea T-CAP All-in-One is ideaal voor de verwarming van radiatoren en vloerverwarming tot een temperatuur van 60 graden. De All-in-One T-CAP is te gebruiken als stand alone systeem of in combinatie met andere systemen. Aquarea All-in-One voorziet met een enkele unit in zowel warm tapwater voor dagelijks gebruik als het verwarmen van radiatoren en vloerverwarming. Het warme tapwater wordt opgeslagen in de ingebouwde RVS tank van 185 liter. De warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende vermogens, waaronder de Panasonic All-in-One T-CAP van 9kW.

Panasonic T-CAP in verschillende vermogens

De Panasonic T-CAP is een innovatief en energiezuinig systeem dat optimaal comfort biedt, zelfs bij extreem lage buitentemperaturen. De Panasonic aquarea T-CAP produceert warmte voor radiatoren, vloerverwarming, ventilatorconvectoren en warm tapwater. De Panasonic T-CAP systemen zijn verkrijgbaar in verschillende verwarmingscapaciteiten, zo is er altijd een passende oplossing.

Voor renovatie en nieuwbouw is de Aquarea T-CAP de ideale oplossing voor installaties waarbij het verwarmingsvermogen bepalend is. Er is keuze uit een reeks vermogens, die zorgen voor lagere initiële investerings- en exploitatiekosten. Zo is er de Panasonic Aquarea T-CAP van 9kW, maar ook de Panasonic Aquarea T-CAP van 12kW. Om het rijtje af te sluiten bieden we ook Panasonic Aquarea T-CAP warmtepompen aan van 16kW.